Dag tvååå

Nu drar jag till prao för andra gången! På fiskpedikyr btw ;)
Har på mig en skjorta och leggings.
Vi har haft lite problem med bloggappen.. :s
image description
Men det borde blogg.se fixa tycker jag!
Jaja.

Slutar.

Nej jag orkar inte blogga längre. Appen funkar som en åsna, ingen läser och det är allmänt tråkigt. Hejdå / Agnes


På väg nu!

Yes, är på tunnelbanan nu! Här får ni dagens outfit & facelook! Pussar Agnes

Å SÅ FUNKAR DEN HÄR JÄVLA APPEN SOM ETT SÄR BARN OCH LAGGAR SÅ DET INTE GÅR ATT LÄGGA UPP BILDER!!!!!!!!! ASSÅ HELVETES BLOGG.SE JÄVLA ÅSNOR ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT???????????? SERIÖST, FIXA DEN JÄVLA BUDGET PAJASER!!!! 


Why is everything with you so complicated?

Tjooo! Har som sagt praoat idag, dagis jao. Barnen var super sw33t och det var allmänt chill så jag står nog ut i en vecka hihi :) Så jävla skönt att slippa skolan! Aja, efter praoen (slutade vid ca halv 3) gick jag runt lite forever alone i stan, väntade på Alice som slutade vid 5.. Köpte några julklappar, 1 bh, 3 trosor och en tröja till mig själv!
Men yes, börjar 9 imorn, dem har luciatåg osv imorn, asmys ju! Så jag tar på mig min röd rutiga skjorta från Hollister så blir det lite julstämning haha. Tror jag sluat halv 4 eller något, Lucian börjar vid 3 så aaa.. Men bjuder på dagens outfit och så imorn bitti innan jag drar, wehooo. BYE
Tjooo! Har som sagt praoat idag, dagis jao. Barnen var super sw33t och det var allmänt chill så jag står nog ut i en vecka hihi :) Så jävla skönt att slippa skolan! Aja, efter praoen (slutade vid ca halv 3) gick jag runt lite forever alone i stan, väntade på Alice som slutade vid 5.. Köpte några julklappar, 1 bh, 3 trosor och en tröja till mig själv! Behövdes... Men yes, börjar 9 imorn, dem har luciatåg osv imorn, asmys ju! Så jag tar på mig min röd rutiga skjorta från Hollister så blir det lite julstämning haha. Tror jag sluat halv 4 eller något, Lucian börjar vid 3 så aaa.. Men bjuder på dagens outfit och så imorn bitti innan jag drar, wehooo. BYE
image description
image description

Agnes ring mig nu!!!!!!

Agnes ring mig nu!!!!!!


Prao, stan, julklappar osv

Tjooo mobilblogg! Bloggar mer när jag kommer hem från datorn sen, är hos Alice @ the moment :) men här är det jag köpte; tröja, trosor och bh till mig, sen julklappar, en till syrran och 2 till pappa, och en liten till sysslingen hihi :) bilder kommer sen! Puss / Agnes

Oh fucking lord.

Jag skulle inte tacka nej till någon av dem här killarna, just saying

Always look on the bright side of life.

Heeej! Idag har jag inte vart i skolan för vi har prao! Själv spenderades min dag på affären Village på Kungsgatan som säljer småsaker typ skålar, ljus mm. Det var faktiskt riktigt kul! När jag slutade vid 17 mötte jag upp Agnes och shoppade lite, myyyys! Men nu sitter vi hemma hos mig och ska käka middag. Jag har för övrigt galet ont i halsen, kiiill me.. Men aja som rubriken säger "always look on the bright side of life" haha lite pepp i vardagen kan inte skada!
Puuuuuss Alice

Här är det jag köpte (tröjan till mig själv och de två andra är julklappar):




Normal is boring

Nu drar jag till prao, börjar 11. Har mina ubersnygga 70tals byxor på mig ;D Xoxo / mathilda


All I want for christmas is you.

Hej, Alice här! Har inte bloggat på ett tag men jag har haft ett fullspäckat schema så ja.. Men i alla fall snaaart är det JULAFTON, TAGGATAGGATAGGA! Hihi lyckligen brud här.. Nejmen därför tänkte jag lägga upp vad jag önskar mig i julklapp, inte för att det är något speciellt men ändå :)

Stickad tröja – Modekungen.se | Blus – Odd molly | Bok – Elsas hemlighet | Berlock – Thomas Sabo | Bio presentkort | Jeans – levi’s | Stickad tröja – modekungen.se | Nagellack – O.P.I | Pyamas shorts - Topshop
+ massa smycken

Hehe som sagt, inget speciellt men jag gillar det ändå. Förresten kanske jag önskar mig ett par Beats by Dr. Dre (hörlurar) men min brosa har sånna så jag vet icke.. En pojkvän skulle inte heller sitta helt fel men ingen vill ha mig så FML..
Aja ha det så bra så länge så hörs vi!
Puuuuuusss


Middag...

På espresso house, mums!


The worst feeling in the world is when you're sitting next to the person you love, knowing that he maybe doesn't love you back.

Tja tjo tjena! Sitter i bilen med pappa, har varit i stan och kollat var dagiset jag ska praoa på nästa vecka ligger. Nu är vi på väg till BB där vi ska köpa lite julklappar, äta middag och sen åker vi därifrån till min gympa träning!

Har varit på konfa hela dagen, har ingen spec att berätta har vart en seg dag. Puss!


Yo bro

Sitting in the källare med Clas. Musik & facebook gäller, men vi ska sova nu hihi för hon ska upp 7 imorn (nice<33) och jag måste också upp tidigt.
Idag var vi i vällingby, det var ju typ protester eller något i stan så vi drog dit istället. Rätt lame eftersom stan är 47895784998 gånger bättre och större, men det funkade. Aja, tog en fika och kollade affärer. Jag köpte ett par vita pärlörhängen, storshopping visst? Nej. Men sen åkte vi (jag, clara, alice & diana) hem igen, åt middag och pepparkaksdeg. Sen skulle Diana hem, då chillade vi 3 som var kvar lite sen åkte vi hem till Mattias där han, Wille, Lukas och Kasper var. Kollade lite (hehe hängde fan med..) på fotbolls matchen, real mot barca. Dom var fett inne i matchen, fett boring. Sen körde jag fifa för första gången, fett grym (y) Yes, sen vid halv ett skulle vi hem, dom följde oss till tunnelbanan, och till nästa station också där vi köpte läsk hihi. Sen kom deras tub men dom sket i den och åkte med oss, sen följde dom med ända upp till huset, vilka gäntlemän vaa? Haha då gick Alice hem, och jag och Clas till mig. Och nu sitter vi här. Story of my life!
min pojkvän hihi
image description

Jävla flugor..

Sitter här helt oskyldigt och kollar in snygga kläder på Nasygal.com (shipping till Sverige för en hundring :DD) så kommer en blomfluga och typ attackerar mig, och ni vet, dom är ju så små så man kan inte döda dem. Såååå irriterande. Fetmegadiss till dem.

Fuck allt


Not impressed.

Av årets jul/nyårsmode! Jag blir helt enkelt inte inspirerad. Glitter/Silver/Guld.. Jamen oj så nyskapande. Rött, det har vi aldrig sett förut. Det enda jag verkligen gillar är svart/transparenta cut out klänningar, stoor hiss till det. Läder är också hett enligt mig, vinrött är inte helt fel :)
Längtar efter wow-känslan dock!

Bloglovin'

Nu kan man följa oss! Följ min blogg med Bloglovin

Mobilblogg

Åt middag på vapiano med Alice och Diana, världens godaste! Bloggar sen, puss!


Forever alone friday..

Typ jag ikväll :') Menmen det är bra ibland! Fast jag har ju mina två bästa vänner Ben & Jerry (Y). Jag checkade in en klänning igår från Gina för 250, men jag hitta ingen bild på bara den :P Det är den längst åt höger iaf.
Uppdaterar mer ikväll, puuuuusss

On my way to...

Globen! Ska nämligen på idol finalen med våra kompisar! Först ska vi äta där någonstans och sen ska vi kolla på finalen. Mobilbloggar nog under kvällen pussssss clara


Visste ni att...

Jag är värsta pms barnet haha? Näe men seriöst, har värsta humörs svängningarna hela tiden! Kan gå från att vara asglad till att vara så arg att jag typ vill gråta. Igår tex hade vi svenska, jag var glad som vanligt, sen kom Wille, Lukas och Fredrik och förstörde min dag, stod typ och skrek på dom. Och sen idag efter so provet blandade jag ihop två religioner lite grann, det slutade i att jag svärde i en jävla kvart, slog Wille hårt som fan (tyckte jag, men inte han haha) och var allmänt lack. Sen när jag gullade lite med Agnes blev jag genast på bättre humör 👍
Haha ah så bu vet ni lite mer om mig, kyss och god natt/ Clara


Nä, faaaaaaaaaan vad arg jag blir!!!!!!!!!!


Gjorde en fet hiss&diss lista, sen börjar det lagga och den försvinner. LML<333 ne fyfan, fuck this.

Kort om min dag: Skola, hade so prov, gick helt ok, var med Emma.
Morgondagen? Jodå, börjar klockan 8 imorn med gympa, ska ha s.k. beeptest. Jag kommer dö, seriöst. Man ska springa fram och tillbaka i aslänge och så kommer man upp till olika nivåer... Riktigt jävla jobbigt asså. Men yez, efter skolan drar jag mig till stan med Diana, Alice och kanske någon/några mer, får se hur det blir! Vi tänkte ta en tur (haha gay) på NK, äta på vapiano och sen äta på någon mysig returang! Härlig start på helgen, visst? Får se vilken bio det blir, men antagligen Paranormal Activity 3. Jaaa vi är efter som inte har sett den, men aaa så är det! Sen sover dem här tror jag.
Men jag bloggar från mobilen under morgondagen iallafall! Här får ni lite bilder från Kungsberget förra året, bara för att längta lite mer till snön!
jag i bilen, fett förväntansfull XD
min vackra bakdel XDXD
snygg XP XD
jag in the lift!!! XD
Clas<3333
fezzt, spååraaa

Vinter...

Alla klagar som fan! Men kolla, hur många fördelar finns det inte? Finns fler + än -, lätt ju. Så här kommer en liten hiss & diss lista hihi, enligt Agnes åsikt! Enjoy;
- Mysigt! Hallå, hur mysig är inte vintern? Iallafall när man är inomhus.. Hehe skämtåsido, men hur härligt som helst att mysa till en film, sitta på ett härligt café osv? STOR hiss ju!
- Julen! Yez, julafton är ju på vintern, och alla älskar väl julen? visst!
- Julklappar! Behöver jag säga mer?

- Snö! Ja, finns både för och nackdelar, men ingen vinter utan snö, och speciellt ingen jul utan snö!
- Snygga jackor! Finns ju galet många grymmt snygga jackor, tusentals att välja mellan. Själv kör jag på denna....
- Maten (godiset hehe)! Pepparkaksdeg, knäck, ischoklad, och julmust (my loooooove, världens bästa uppfinning <3) haha nejmen det är verkligen 2 die 4!
- Lov! Både sportlov och jullov, awesome ju!
- Skidsemester! Man får åka skidor och snowboard uppe i fjällen, underbart.
- Varm choklad! Hihi, med grädde, <love3
- Snöbollskrig! WOHO
- Det blir mörkt så snabbt! :'( Känns som natt när man går hem från skolan...
- Man måste ta av sig vantarna för att kunna använda mobilen! Sjukt störande, visst? (om man har touch)
- Håret blir förstört! Blött av snön, tovigt av halsduken, elektrisk av alla kläder osv.. DÖ!
- Sminket förstörs! Haha fjorre varning, men mascaran kladdar och allt... nej, fet diss.
- Att jag inte har pojkvän! Mr lonelyyyyy.. På vintern är det sådär extra mysigt att ha kille, tror inte att jag behöver förklara varför? ;)

Loggor!

Nu ska vi verkligen börja använda dem. Vi har ju fått klagomål på att det är otydligt vem som skriver ;) Måste göra loggor till diana & Alice oxå men har inte hunnit! Pusss

8/12

Hey alliuhopa! Sitter här med emmapemma och käkar. Snart drar vi till solna :) pusss m.


Att komma tvåa är hemskt, då är du ju första förloraren

Tjaaaa sitter på bussen påväg till stallet efter en galet chill skoldag. Fyra lektioner och att sluta tio över två är ganska najs. Btw så fick jag betygen för svenska och franska idag, B i båda wihooo! Så det firar jag nu med en stor Marabou. Tjockis??? Nej!!! Imorgon blire beeptest, tagga!!!! Eller? Näe men jag hatar att förlora så aah, fick 8,8 sist, sp måste väl slå det. Aja nu ska fortsätta äta, forever alone puzz/ clara


Live från NO:n

Har presentationer om mobiler, internet, och radio typ. Jag ska ha min imorn hihi. Sitter bredvid Clas och tjillar hihihoho herrå!! 


Okej nu har vi kört!!!!!

Jag är så bäst så jag är strax klar med pluggandet, ska gå igenom det em gång till sen sitter det nog som en smäck! Får vi hoppas iallafall.. Men efter det ska jag vara duktig och sova, UTAN att ligga och hålla på med iphonen i en timme höhö... Förresten, lycka till Clas och gå inte och lägg dig för sent nu! Hihi puss på dej, och alla andra! <3 / agnes


Bara för att jag älskar att vara bäst...

/clara


Okej nu kör vi!!!!!!

Pannkakor, sylt&grädde, och en jävla massa plugg, lär väl bli uppe till 2-3, blir kanske ett litet inlägg då oxå hihi kyss/Clara


Ibland är man bara grym...

... Eller har jävligt tur

 


Fuck this! I'll be a stripper

 

 


Heeeey

Min dag har vart rätt booring, efter skolan sprang jag till pappa för att hämta lite saker så nu är jag hemma hos mamma och softar/borde plugga, prov imorgon ju! Hade strul med kommentarerna igår men nu är det back on track. Det snöade rätt kraftigt idag ju, vad tycker ni om snön? Själv tycker jag det är mysigt med snö, fast slask är bland det värsta jag vet! Jaja nog om det, här kommer dagens outfit & facelook.
Tröja: Kokaii (franskt märke)
Jeans: Crocker

Några bilder som skulle med i förra inlägget h3h3...

Förresten jaaaa jag har kul som fotar mig själv med en kopp.

 


Onsdag bitchääs

Tja! Agnes som skriver detta nurå... Kom hem från en helt ok skoldag, orkar inte berätta om allt med den var typ vanlig!

Just nu sitter jag och dricker varm choklad (eller jag väntar på att den ska svalna), äter (åt) en toast och ska snart plugga lite so hade jag tänkt. Har ju som sagt prov imorn, religion woho! Kan verkligen ingenting så har lite panik, men aja det löser sig!

Sen ska jag iväg på dans, ska möta Saga 10 över sju och så börjar dansen 20 över.. Slutar någon gång innan 9, då får papi hämta mig och sen måste jag nog plugga ännumera ååååå vad kul..eller...? Jaja nu ska jag sätta igång! Ha det bäst så länge sötisar ;)


Sjuuuuk

Heeeej! Gick hem efter första lektionen för jag mådde så dåligt. Det visade sig att jag hade 39 graders feber också, treeeevligt.. Men direkt när jag kom gick jag och la mig och har sovit fram tills nu, så det känns lite bättre i alla fall :) orkar nog inte blogga mer idag, har ändå inget intressant att skriva.
Kraaam / Alice

Här får ni en bild från i måndags:

 


Free fallin'

God morgon! Just nu ligger jag och kollar lite på julkalendern, hihihih julkänsla.. Börjar halv nio idag och vi har beep test, döööööööö :( jag har typ fått problem med mina lungor också så man ba greeeat liksom.. Aja får köra på ändå! Men nu ska jag byta om och gå ner och äta frukost. Puuuss / Alice

 


Dagen och godnaaatt

Lite snabbt
•matte
•no
•"Disa"
•bild

Yes det var dagen! Hade vikarie på matte+no= gjorde ingenting, sen på Disan som är nån grej för tjejer åt vi bananasplit som avslutning, och så på bilden gjorde vi julkort.. Ganska skön dag eller vad säger ni? Vänta vad sa ni jag hörde inte. Haha jo jag hörde! Neeeej orkar inte. Är fett med tröttish nu så ska sova. Bloggar imorn bitti så får ni planerna för dagen och sådär! Puss / Agnes, den ända som bloggar??!?!!??!?? BÖRJA BLOGGAA IDIOTAS

 


Right now...

Hehe chillin' whit a satsumas and the TV! Kaaaanske bloggar sen (så ni att jag skrev kanske???) puss agnes
FÖRRESTEN FAN VAD LACK JAG BLIR PÅ ÄCKEEL BLOGG.SE APPEN DEN FUNKAAR INTEEEEEEEEE

 


Varsågoda alla

OM DIG
1. Namn - Clara Maria Björnssob
2. Bor - stockholm/ekerö
3. Syskon - två bröder
4. Ålder - 14 år, snart 15 :D
5. Född - 30/1 eller 1/30 haha
6 Ögonfärg - blågrå typ
7. Längd - 160, lång fan
8. Skostorlek - 37-38
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - vattuman
11. Hårfärg - blondiiiiin
12. Födelseort - Stockholm

DAGENS..
1. Låt - Without you, David Guetta
2. Saknad - Wanda
3. Kläder - Visade outfit förut...
4. Smink - mascara, eyelinet, puder, concealer
5. Underkläder - rosa bh, lila spets
6. Mat - har inte ätit middag än
7. Köp - Inget :(
8. Göra sen - plugga och äta
9. Godis - inget
10. Pinsammaste - Inget :)

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Nejjjj ;)
2. Tycker du om godis - JAAAA
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - många
4. Äter du oftast nyttig mat - Nej, eller ibland
6. Är du stark - ja förfan!
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler? - benen och magen
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej
10. Du ger mycket komplimanger till andra - kan hända, nej men ja de gör jag!
11. Är du nöjd med ditt förnamn - ja
12. Du tycker att du själv är smart - Jarrrå!
13. Vad är det sämsta hos dig - vet inte, lättirriterad, lättretad och lättlurad som fan
14. Vad är det bästa hos dig - Glad skit
15. Har du bra självförtroende - Ja hyffsat
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - inget nu förtiden hinner aldrig
17. Du tycker om att vara med killar - ja de är inge fel på dee heller..
18. Känner du dina grannar - vissa ja
19. Vad har du för färg på dina underkläder - Rosa och lila
20. Använder du BH varje dag - ja?
21. Svär du ofta - Nej vafan. Eller?
22. Gillar du skolan - NEJ!!!!!!
23. Spelar du något instrument - Nej
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Ridning & dans
27. Har du några tatueringar - Nej
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - hahha många

BRUKAR DU...
1. Sova - Ja
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nejj
3. Snusa - Usch
4. Dricka - vatten ganska ofta faktiskt
5. Skada dig - ja haha klantiga jävel...
6. Klä dig i svart - ibland
7. Hata folk - Nej bara ibland när jag blir riktigt irriterad
8. Lita på folk - Nej
9. Skada dig med flit - nej
10. Drömma mardrömmar - ja, ibland
11 Gå i skolan - Ja
12. Gå i kyrkan - Nej
13. Vilja dö - Nej

NÄR...
1. Åt du senast - typ 2 timmar sen
2. Läste du ut en bok senast - Länge sen:$$
3. Köpte du något senast - kommer inte ihåg haha
4. Svor du senast - idag
5. Sjöng du senast - Idag
6. Klagade du senast - idag
7. Klantade du dig senast - vet inte riktigt
HAR DU...
1. För många vänner -Nej alldeles lagom
2. Förföljelsemani - hah va?
3. Någon annan psykisk sjukdom - Nej
4. Skadat någon - nej inte med flit
5. Färgat håret - nej
6. Några piercnings - Räknas örat så ja
7. Några tatueringar - Nej
8. Egen dator - Nej
9. Gjort bort dig rejält - Har hänt för många gånger

/ clarreee

 


Outfit

Tröja - H&M
Jeans - Bershka
Skor - uggs
Enkelt och skönt! Haha dom två sista bilderna, snygga?!?!?

 


Just nu!

Alice och jag sitter in da kitchen, lagar mat hihihoho. Har pluggat lite också, eller inte jag, men alice hehehhe jaja. Här får ni lite vackra bilder! :D / Agnes o Alice var väl också med på ett hörn.. Förresten är typ alla bilder oseriösa, men vi bjuder hehe

 


Tips från Tilda!

En sak jag tycker är riktigt classy och snyggt är en liten minksvans som accessoar på tex. väskan. Sen om den är äkta eller fejk väljer ni ;) Jag har sett fler och fler sånna :) Vet att DennisM:s webbshop säljer rävsvansar. Min har jag hittat för typ 60kr på en loppis precis där jag bor! :)

The love of my life, my soulemate, you're my bestfriend

 

 


Dagens outfit 6/12

Tröja -hollister
Linne -hm
Jeans-bikbok
Halsduk -hm
Plus hunters!
/claraaaaaa

 


Today's

Här har ni outfit & facelook! Hade mys tröja på mig idag hihi myys som fan. Men nu ska jag sova! L O V E / agnes

 


Blogg.se appen funkar som en åsna..

Går inte att ladda upp bilder.. Fml /agnes Update: woupsie nu funkar de. Men ändå, den suger häst

Tja homi3s

Tänkte dra ett näst sista inlägg för idag då! Yes, har redan gjort 2 inlägg idag hohoho dutti chey. Eftermiddagen har spenderats framför the data, gjort massa äckel no... hur kul som helst, NOT! haha nej drev men de suger. förstör mitt liv! men har presentation någon gång i veckan och sen är det över iallafall :) tänk positivt.. Förresten, TAGGA 4 SKOLDAGAR KVAR!!! Så jävla härligt, sen kör man prao i en vecka, sen tillbaka med lite classtime lixx, haha man ska typ göra något med sin klass! myyys. What to say? Det där var min roliga eftermiddag i en nötskal. Ska nog sova snart, galet trött. skulle gjort so men pallar jag? nonono. Får bli imorn istället! (nej jag har ingen bild, kör mobilblogg snart med dagens outfirre!) PUUUUUUUSS Agnes

I'm not a facebook status, you don't have to like me...

Hejsan hihi
Har precis duschat och fixat all no så jävla skönt! Måste bara fixa lite stödord, sen äre färdigt! Nu blire so, no, te och musik så blire väl sängen innan elva hoppas jag! Ni får dagen outfit bild nu eftersom den inte ville följa med förra inlägget hihi
puss/ clara

 


Dagens outfit!

Tröja - h&m
Jeans - crocker
Plus uggs till det!
Kyss


Lite bilder från skolan osv!

Tja sötisar! /Sarah Tjulander
Haha nej men, Agnes här!
Skoldagen flöt på, 4 lektioner och lunch (asäckligt btw) Men yes nu sitter jag hemma i köket i min ensamhet och ska dra en macka och varm choklad. Underbart! Och lite plugg, har no presentation någon dag och so prov på torsdag så ja.. Fast det är faktiskt ganska mys att plugga nu, när det är sådär mörkt ute, fast sånnadär ljus i träden och på alla balkonger.. Visst? Fast bara lite hihi. Men nu är jag as hungrig så nu blir det back to the kitchen, yes det är där kvinnorna här hemma! Nä. Men jag är hungrig iallafall så LEGGO!!

Här får ni lite söta bilder från idag! Den första på Dante hihi pudding, den andra på clarre och den 3e är på mig, right now!

 


Live från skolan!

Shooooo bre angus och clarre här! Live från skolans toalett hohoho... Vi ringde prao nyss och lalalala har bara haft en lektion, so och det flöt på! Sen har vi matte, engelska och franska så slutar vi 15.20.. Hörs sen! Puss / Agnes och Clas

(det här inlägget skulle upp vid 11 men de funka inte)


Home sweet home

Kom precis hem från plugget, rätt jobbig dag idag :/ Ni vet sånna dagar då man mycket hellre sitter hemma och sover än i plugget och läser (typ alla dagar, haha). Nu ska jag plugga lite Science (NO) och ta det lugnt. Här kommer facelook och dagens naglar ;)

myyyys!

Rundar av veckan med en lussebulle :) Man kan typ vinna mitt hjärta med den där :D
Fotograferingen gick bra, pluttis vart jättesöt! Nu har jag inget mer att säga :)

Man bah tja typ

Hejzan alla zöta!!
Sorry för bad update från mig, men ni överlever nog! Började med att tillbringa morgonen, förmiddagen och eftermiddagen i stallet. Red 2 hästar åt pannkakor, drack oboy och hängde med lite härliga människor. Kom hem vid 4 och satte mig direkt vid datorn och fixade no! Är typ färdig, bara det sista kvar, så jävla skönt! Skulle pluggat so oxå, men tror ni jag pallar? NEJ!!!!!!!
Sitter iaf vid tvn nu och ska fixa naglarna i väntan på att Beck ska börja, sen blir det till att zova tidigt, är typ sjuk fuck off!!! Aja vi lär höras igen senare ikväll. Pussen

 


4 december

Hej allihopa, Alice här! Det här blir mitt första inlägg på denna blogg och i min livshistoria typ. Heheh har faktiskt aldrig haft en blogg förut om jag ska vara ärlig så det här blir något nytt. Men i alla fall, jag är en allmänt glad tjej på 14 somrar som älskar att spela fotboll och umgås med familj och vänner. Jag går, som redan är nämnt i samma skola som alla andra på denna blogg, riktigt härliga tjejer ska jag säga er. Men aja nu ska jag runda av detta inlägg med en trevlig bild på mig och Agnes (jag till vänster och agnes till höger). 
Puuuss    



And we dancing on the edge of the hollywood sign

Hej Diddilicious här. Skoja baraaa, mitt namn är då Diana och jag är 14 år. Jag är en finfin prick som gillar allt, typ. Faaaaaaast? Aja, jag gillar skräckfilmer och jag har mycket smör på smörsidan. Trevlig information va? Jag driver en egen blogg dessutom som jag tycker ni finfina människor kanske kan checka in? Klicka HÄR i så fall. Ganska trevlig, förutom att jag inte har uppdaterat den på 500 år faktiskt. Precis 500 år, överdriver inte. Jag älskar bandet One Direction och jag kan typ allt om dem. Trevligt va? Trevligt trevligt trevligt. Nu ska jag runda av inlägget och fortsätta med mitt. Vi hörs ciaaaao.
Mamma tycker jag är söt i alla fall.

På väg till...

Stan! Blir ingen bild, funkar inte att ladda upp :o men jaja, vi hörs sen puss


Mot fotografen!

Nu ska jag till kista och ta lite familjebilder hos en fotograf, vi behöver ju massa fina bilder med plutten (min lillebror som är nästan 6mån) Jag slänger in en bild på honom.
04 12 11
Outfit!
-

Morning!

Hey allihopa!
Tänkte starta morgonen med ett tips!
Balsamspray! Den jag har provat heter satin relax och är hur grym som helst! Man sprayar den när man behöver och vips, håret blir superlent och superlätt att kamma ut! Extra + att den inte är så dyr ;D
-
-

Go 2 sleep

Nu ska jag sova, sleep tight <3

 


Kommer inte ihåg hur man bloggar....

Kom inte på hur man gjorde ett inlägg först men nuså.... WOHO nu är jag här! Första inlägget jag skriver på en blogg på 2 år... Spännande! Har haft.. Öhm 3/4 bloggar förut som jag bloggat rätt aktivt på faktiskt och nu är det dags igen fast den här gången med girlzen! Och nu är vi ju 5 tjejer, så det blir skit bra uppdatering! Awesome. Plus att alla vi har iPhones också så det blir värsta liveuppdateringen och grejer. Wow!

Men ja, jag är Agnes iallafall. Känner alla blogg brudarna prima och går i samma / parallell klass som allesammans. Jag är väl en glad brud på 14 bast, spontan och superromantisk. Haha nejmen aaa... Varning för att jag typ aldrig är seriös! Fast hittills funkar det ju super, visst?
Aja, ni får en bättre beskrivning någon annan gång, kanske imorn. Just nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på jullåtar... Forever alone :'( Förresten missade jag julkalendern igår och idag så måste kolla på den, hehe tradition ju! Meen, jag ska nog sova nu, måste upp rätt tidigt imorn, haha kommer ju funka, lycka till.. Juste en till liten sak, jag är äckligt morgontrött! Kan ju vara bra att veta, inga morgon inlägg från mig h3h3. Eller jo kanske på väg till skolan eller något, får se. Men yes, avrundar min historia med en bild på moi! (blonda tjejen i rosa tröja på headern) L O V E / agnes

tjaaaaaa

Tja Clarre här haha så jävla oseriös!
Nej vafan jag är ju dårå Clara, den jeteolnda cheyen på headern.
Jag är väl typ glad, älskar att skratta osv. Mitt liv kretsar runt världens bästa underbaraste häst, mina fina vänner ovh skolan hahaha.
Har väldigt lätt för att vara ozerijös om någon undrar.




puuuuuuss

Första inlägget jue!

Hej och välkommen! Vi är 5 brudar som driver den här bloggen, Jag är först ut! Här på denna blogg får ni läsa om lite allt möjligt, men mest våra vardagliga liv, tips osv.
jag
-

RSS 2.0